Evalueringsforum

Madam Skrald ordningen har kørt som forsøg hos ialt 218 husstande – et forsøg som afrundes i slutningen af marts, hvorefter ordningen i april udbredes til alle med individuelle affaldsordninger, såkaldte  hus-og-have-boliger.

I forbindelse med afslutningen på forsøget vil vi gerne høre fra jer der har deltaget. Det kan være, at I har ideer, erfaringer, eller oplevelser som ikke allerede er repræsenteret i indlæg på siden eller sagt ved vores besøg hos jer.  Udfyld tekstboksen under “Skriv et svar” og tryk “skriv kommentar” når du er færdig. Indlæg og svar bliver først synlige når Herlev Kommune offentliggør dem på siden.

Som deltager i ordningen kan du stadig skrive til os på hjemmesiden under “Skriv et indlæg” eller på madamskrald@herlev.dk, hvis du har specifikke spørgsmål.

Et svar til Evalueringsforum

  1. Annelise Pontoppidan siger:

    Vi har og er meget glade for ordningen. Det betyder, at man ikke har affald stående i to uger, inden der hentes storskrald. Godt at man ændrer beholderene, så der kommer mere plads til plast. Anken kan være at man ikke kan fylde pap i.
    Dejligt at Herlev kommune er miljøvenlig.
    Annelise Pontoppidan

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s